Maatwerk vloeren

Vele soorten en maten

Elk met een eigen unieke touch

Parket vloeren

Een hightech-vloer of echte natuur? In de Lindura houten vloeren gaan ze een fascinerende verbinding aan. Het geheim zit hem in de innovatieve Wood-Powder-technologie, die van een eenvoudige vloerbedekking een echte hightech houten vloer maakt.

Laminaat vloeren

Laminaat is voor vele bekend maar er zijn zoveel verschillende soorten laminaat in onze showroom kunt de verschillende soorten ervaren. En geven we je graag op afspraak het juiste advies

 

PVC vloeren

Ook in de pvc vloeren is een grote ontwikkeling geweest en gaande zo heb je dryback pvc en multilayer. De dryback pvc vloer is de pvc variant die geplakt wordt en multilayer is de pvc variant wat een zwevende click vloer is met een geïntegreerde ondervloer. Deze verschillende pvc vloeren kunt op afspraak in onze showroom zien.

Welke vloer past het beste bij u?

Ben je opzoek naar een nieuwe vloer maar vindt je het lastig om de beste keuze te maken. Dan helpen we je graag en nodigen we je uit om op afspraak langs te komen en de verschillende vloeren te zien en te ervaren. Wij hebben een showroom met verschillende soorten vloeren zoals laminaat, pvc, pvc click en parket.

Op zoek naar maatwerk?

VRAAG EEN OFFERTE OP MAAT

Bel met brian overmars

06-57592108

Adres

Kantoor
Paasduinweg 53
9164 KD Buren Ameland

Loods
Achterdijken 64D
9163 JV  Nes Ameland

telefoon

06-57592108

Email

Info@brianovermars.nl